EN VECKA KVAR TILL IPHONE 8

EN VECKA KVAR TILL IPHONE 8

2017-09-04 Av av Bumpy Mobiltillbehör

På tisdag nästa vecka den 12:e september har Apple bjudit in till Key Note som kommer att hållas i Steve Jobs Theatre som ligger på det nya Apple Campus.

Förväntningarna är stora på vad Apple har i rockärmen att visa upp och dom största förväntningarna är givetvis på den nya iPhone modellen som kommer att vara tio års jubileet för födelsen av iPhone som förändrade smartphone marknaden i grunden. Har Apple fortfarande innovationskraften att slå oss med häpnad med den nya modellen? Många läckor har det varit ända sen förra hösten och spekulationerna har varit många kring vad iPhone 8 kommer att innehålla och vad Apple har hittat på för att knäcka konkurrenterna.

Designen är helt säkert avslöjad då det har läckt CAD-ritningar och gjutformar som många tillverkare av skal och fodral har använt för att tillverka tillbehör innan telefonen är släppt. Vi har redan fått in en ganska stor mängd olika tillbehör till iPhone 8 för att vara beredda direkt när ni har fått era iPhone 8 levererade och vi är helt säkra på att dom kommer att passa perfekt.

Det som är osäkert och som vi också väntar på att få reda på är vad för banbrytande teknik som Apple har tagit fram och försett iPhone 8 med. Vi kommer att sitta klistrade och titta på Apples Key Note på tisdag kl 19.00 svensk tid.

Spana in våra iPhone 8 tillbehör redan nu.