IPHONE 8 BLEV IPHONE X

IPHONE 8 BLEV IPHONE X

2017-09-13 Av av Bumpy Mobiltillbehör

Då var det äntligen officiellt att den nya toppmodellen från Apple fick namnet iPhone X som i alla tidigare rykten har gått under namnet iPhone 8. Först förra veckan fick vi en hint om att den kunde tänkas få namnet iPhone X och så blev det. Namnet är passande då det är modellen som sätter gör avtrycket för iPhones 10 års innovation.

Många var tveksamma om Apple fortfarande hade innovations andan kvar för att skapa en unik ny iPhone och det tycker jag att dom har lyckats med. Om man nämner några unika egenskaper så får man börja med FaceID som ersätter TouchID för att låsa upp telefonen genom att känna igen användarens ansikte på mer än 30 miljoner olika punkter i ansiktet med hjälp av tekniker som IR. Flera andra tillverkare har den senaste tiden släppt modeller med en skärm som täcker hela framsidan och några av dessa har även använt sig av OLED teknik i sina skärmar. Apple har försett iPhone X med en skärm som täcker hela framsidan och även Apple har använt sig av en OLED skärm som dom säger är har bättre egenskaper än befintliga OLED displayer och enligt Apple skall färgåtergivningen vara avsevärt mycket bättre på iPhone X än på konkurrenternas toppmodeller.

Med en prislapp på ca 10 000 kr bör iPhone X vara något utöver den vanliga och det tycker jag absolut att den är.

Dom närmsta dagarna kommer det komma massor av information om både den nya iPhone X och dom nya modellerna iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Vi är redan beredda med tillbehören till iPhone X och till iPhone 8 och iPhone 8 Plus passar befintliga tillbehör till dom tidigare modellerna iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

iPhone X Tillbehör

iPhone 8 Tillbehör

iPhone 8 Plus Tillbehör