PASSAR IPHONE X SKAL TILL IPHONE XS?

PASSAR IPHONE X SKAL TILL IPHONE XS?

2018-10-17 Av av Bumpy Mobiltillbehör

Svaret på frågan är både ja och nej beroende på modell av skal. Rent storleksmässigt är båda modellerna likadana men det som skiljer dom åt är storleken på kameradelen på baksidan av telefonen.

På iPhone X är den 24,13mm hög men på iPhone XS har den växt lite grann och är 25,5mm hög. På båda modellerna sitter kamerahuset lika långt från ovankant av telefonen med på iPhone XS går den 1,37mm längre ner på baksidan.

Så det som avgör om ett skal eller fodral till iPhone X även fungerar på iPhone XS är hur stor urskärningen för kameran är i skalet eller fodralet. Många av exempelvis Apples egna skal är väldigt exakt utformade för att sitta exakt runt kameran lika så med många andra märkesskal som exempelvis Spigen som vi säljer.

Många skal och fodral har en större urskärning för kameran och dessa fungerar på båda modellerna även nya skal som är anpassade för iPhone XS kommer att fungera på iPhone X då utskärningen för kameran kommer att vara större.

När du handlar dina tillbehör hos oss står det på varje produkt vilken modell produkten passar till eller om det är flera modeller produkten passar med så listar vi alla modeller så att du kan vara säker på att du får en produkt som fungerar med din telefon.

Du hittar informationen under köp knappen: